Valorile după care ne ghidăm
sunt calitatea
, puritatea și gustul autentic.

 

Păstrăv pur din Râul Tur

Visul nostru Truit Aqua a pornit din dorinţa de a produce un pește calitativ, gustos și hrănitor deopotrivă.
Un păstrăv pur, scăldat în apele curate ale râului Tur, crescut și hrănit cu grijă faţă de mediu,
sănătatea acestuia și cea a consumatorilor.

Creșterea păstrăvului

Modul de creștere pe care am ales să ne specializăm este specific creșterii păstrăvului în mediul său natural, astfel încât condiţiile de dezvoltare să fie cât mai aproape de cele din sălbăticie, iar carnea să-și păstreze frăgezimea și prospeţimea.

Irigarea

Irigarea păstrăvăriei se realizează prin captarea parţială a apei limpezi și proaspete din Râul Tur. În urma analizei minuţioase a calităţii apei, se determină parametrii din punct de vedere microbiologic, calitatea acesteia fiind apoi îmbunătăţită dacă este cazul.

Sănătatea păstrăvului

Știm că sănătatea păstrăvului este cel mai important aspect pe care trebuie să-l luăm în considerare pentru ca gustul acestuia să fie unul puternic și proaspăt, astfel, ne asigurăm că peștele pe care îl creștem atinge cele mai înalte standarde de igienă și calitate.

Ne mândrim cu puritatea păstrăvilor noștri, iar pentru păstrarea acesteia investim cu încredere în procesul lor de creștere.

Produse

Produsele noastre

Loturi mici,
pentru o mai bună calitate.

Procesul de afumare a peștelui se face manual, în loturi mici, pentru a asigura cea mai înaltă calitate. Zacusca pe care o pregătim cu multă atenţie și dedicare este reţetă proprie, iar gustul intens al acesteia este inedit.

VEDEŢI GAMA DE PRODUSE